Oudshoorn B.V. Logo
Maak uw keuze Mitsubishi Mitsubishi Nissan Nissan

Werkplaats

Ongeacht of uw auto nog nieuw of al wat ouder is, u moet altijd op uw auto kunnen rekenen. Onze serviceafdelingen doen er daarom ook alles aan om uw auto in optimale conditie te krijgen en te houden. Onze veelzijdigheid, professionaliteit en brede kennis van onze technici zorgen hiervoor. Wij werken met originele onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt. U weet bij ons precies waar u aan toe bent.

Receptie
Bij onze receptie kunt u terecht met al uw vragen. Op deze centrale plaats in ons bedrijf worden de afspraken en planningen gemaakt.

Magazijn
Bij ons magazijn kunt u terecht voor alle originele onderdelen en accessoires. Zij staan u graag te woord aan de balie van het magazijn, of telefonisch. U wordt namelijk gewoon doorverbonden vanaf het hoofdnummer, waar u altijd persoonlijk te woord wordt gestaan zonder enig keuze menu.

Werkplaats
Een team van ervaren monteurs staat voor u klaar. Met behulp van de nieuwste apparatuur en periodieke bijscholing zijn onze monteurs in staat optimale service te verlenen. Vaste tarieven en pakketaanbiedingen voor bijvoorbeeld onderhoudsbeurten en het vervangen van banden en uitlaten, garanderen originele kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.