Oudshoorn B.V. Logo
Maak uw keuze Mitsubishi Mitsubishi Nissan Nissan

Over automobielbedrijf Oudshoorn B.V.

Al meer dan 82 jaar een begrip in de automobielbranche in Leiden en omgeving.

Vanaf het begin tot op heden, altijd kwaliteit leveren.Dhr. A.B. Oudshoorn startte het bedrijf op 1 mei 1936 te Leiden. Hiermee was hij, hoe klein het ook begon, de grondlegger van het nu nog steeds bestaande automobielbedrijf.In 1959 nam zijn zoon, Dhr.  A.H. Oudshoorn (Ad), de zaak over van zijn vader. In de tijd die volgde kwam er een groei-explosie van het bedrijf.

In 1979 groeide het bedrijf hierdoor uit zijn jasje en moest er noodgedwongen naar een nieuwe locatie worden gezocht. Op industrieterrein de Baanderij werd een van de mooiste locaties van Leiderdorp gevonden en hier werd meteen een terrein aangeschaft met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. Hier was meer dan voldoende ruimte voor een schitterend pand met uitstekende parkeergelegenheid.

In het jaar 2002 was het alweer tijd voor de derde generatie, en is het bedrijf overgedragen aan de twee zoons van Dhr. A.H. Oudshoorn. Don en Udo Oudshoorn zetten hiermee een lange familietraditie voort. Samen met de vele trouwe medewerkers hebben zij het bedrijf en het pand nog meer uitstraling gegeven en de bedrijfsfilosofie in ere gehouden.

Ons devies is dan ook nog steeds 100 % service!
Vandaag de dag houdt het bedrijf zich niet alleen bezig met het leveren van nieuwe en gebruikte auto’s, maar verzorgen wij een zeer uitgebreid pakket. Of het nu gaat om onderhoud, schadereparaties, verzekeringen, leasing etc. Bij Automobielbedrijf Oudshoorn kan je voor alles wat met mobiliteit te maken heeft terecht.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek, want continu mobiel blijven en geholpen worden op een manier zoals u dat wilt, is iets dat u moet ervaren.