Oudshoorn Autoverzekeringen
 
 
Afbeelding
 
Oudshoorn B.V.
Touwbaan 5
2352 CZ Leiderdorp

Tel : 071 – 541 01 41
Fax : 071 – 541 65 71
info@oudshoornbv.nl

BTW nr. NL 92.47.658.B.01
KvK nr. 28014139

Volg ons op
FacebookTwitter

Werkplaats

Ongeacht of uw auto nog nieuw of al wat ouder is, u moet altijd op uw auto kunnen rekenen. Onze serviceafdelingen doen er daarom ook alles aan om uw auto in optimale conditie te houden. Onze veelzijdigheid, professionaliteit en brede kennis van onze technici zorgen hiervoor. Wij werken met originele onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt. Dan weet u precies waar u aan toe bent... Een geruststellende gedachte.

Receptie
Bij onze receptie kunt u terecht met al uw vragen. Op deze centrale plaats in ons bedrijf worden de afspraken en planningen gemaakt.

Magazijn
Bij ons magazijn kunt u terecht voor alle originele onderdelen en accessoires voor uw Nissan. Zij staan u graag te woord aan de balie van het magazijn, of telefonisch. U wordt namelijk gewoon doorverbonden vanaf het hoofdnummer.

Werkplaats
Een team van ervaren monteurs staat voor u klaar. Met behulp van de nieuwste apparatuur en periodieke bijscholing zijn onze monteurs in staat optimale service te verlenen. Vaste tarieven en pakketaanbiedingen voor bijvoorbeeld onderhoudsbeurten en het vervangen van banden en uitlaten etc. garanderen originele kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Nieuws

 
Afbeelding
De nieuwe Nissan LeafNu bij ons in de showroom !!
 
Afbeelding
Nissan klantenbeloftenhttps://www.nissan.nl/nissan-rijders/klantbelofte.html
 
Afbeelding
Lopende actiesEr is weer volop voordeel op alle Nissan modellen.Kijk onder de button acties !